Nettikonsultointia ja nörttiapua

Nettisivut

featured-imageVanhojen sivujen päivitykset, kuvien vaihdot, tekstimuutokset, kasvon kohotukset, uudet sivut jne. Kaikki onnistuu.

Nettisivut, kotisivut, www-sivut, saitti. Siinä muutama tapa kutsua sitä digitaalisessa muodossa olevaa aineistoa, jolla koitetaan kertoa jokin viesti jollekin kohderyhmälle.

Yrityksen nettisivujen on kerrottava mitä yritys myy. Lyhyesti sanottuna. Kun se on saatu selkeästi kerrottua ja asiakas haluaa ostaa, niin tilaaminen pitää olla mahdollisimman helppoa. Tilaamisen helppous voi tarkoittaa verkkokauppaa tai sitten ihan vain oikeiden yhteystietojen löytämistä nopeasti.

KAAMOS.net toimittaa erilaisia nettisivuja. Esimerkiksi nämä KAAMOS.netin sivut on tehty Word Pressilla ja tällaisen rakennuskustannus olisi noin tuhat euroa (+alv24%). Sivut ovat niin sanotusti responsiiviset, joka tarkoittaa, että ne näkyvät hyvin erilaisilla välineillä kuten kännyköillä, tableteilla jne. Eli mobiilisivut tulevat samaan hintaan eikä muutoksia tarvitse tehdä kuin yhteen paikkaan. Näppärää.

Ota yhteyttä, niin pohditaan mikä olisi sopivin ratkaisu.

Päivitykset toteutetaan tuntihinnoilla, jotka löydät ATK-tukisivulta.